BEL ONS: 020-7073690
  • Marketing Automation

  • eCRM marketing

  • Behavioral Targeting

  • Consumer-First

Consumer-first Marketing

Selligent

Ematters is specialist in het campagneplatform Selligent marketing Cloud. Selligent biedt organisaties een krachtige SaaS marketing omgeving, waarmee contextuele marketing mogelijk wordt gemaakt zodat klanten betrokken worden in de online én offline wereld van jouw organisatie.

Ematters biedt organisaties, die verder in het email maturity model zitten, de mogelijkheid marketing automation ambities te verwezenlijken met Selligent. De krachtige suite biedt de mogelijkheid op het juiste moment, de juiste boodschap naar de juiste persoon te brengen op verschillende kanalen zoals email, mobiel, sociale media en je website. Het database model van Selligent geeft de marketeer de mogelijkheid om customer behavior centraal te stellen als trigger voor sterk gepersonaliseerde 1-op-1 berichten. Alles met één doel: maximale relevantie.

In 2018 heeft Ematters samen met Opel Nederland de Selligent Award gewonnen in de categorie Marketing Innovation! Hieronder de video van de ingestuurde case:

Ematters helpt organisaties met de implementatie van Selligent, geeft strategisch advies, stelt haalbare doelen en biedt gecertificeerd personeel op locatie. Ematters werkt voor de Telegraaf Media Groep, Sanoma Nederland, Opel Nederland en BCC aan succesvolle online campagnes.

Certified Marketing V6 Partner

Ematters | Realtime Marketing

Ematters helpt organisaties met de implementatie van Selligent, geeft strategisch advies, stelt haalbare doelen en biedt zelfs gecertificeerd personeel op locatie. Ematters is Certified Marketing V6 Partner van Selligent. Campagnebeheer, datamanagement, targeting, optimalisatie en rapportage; wij draaien er onze handen niet voor om. Hulp nodig met Selligent? Daag ons uit en neem contact op met de specialist.

Daag ons uit

Zoek je een bureau dat jou verder kan helpen met Selligent? Zoek je een specialist die op jouw locatie werkt aan jouw campagnes? Zet de eerste stap en daag ons uit. Ematters staat voor je klaar. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.