Website optimalisatie (SEO)

Wanneer jouw website een hoge positie heeft in de resultaten van zoekmachine(s) zoals Google, Yahoo en Bing, is dit niet alleen goed voor het verkopen van je product/dienst maar wordt ook je branding versterkt. De positie, en daarmee de mate van vindbaarheid van jouw organisatie binnen de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing, is afhankelijk van de optimalisatie op jouw website voor het zoekalgoritme van bijvoorbeeld Google.

Een optimale linkstructuur, techniek en copywriting wegen zwaar mee en bepalen mede jouw vindbaarheid op internet. Externe links naar internetpagina’s verhogen de autoriteit van de website. Ematters helpt haar klanten bij deze zaken, zonder het doel van de website te vergeten: helder communiceren met jouw doelgroep.

De website optimalisatie diensten van Ematters zijn er op gericht om jouw website hoger te laten verschijnen in de zoekmachines van Google, Yahoo! en Bing. Dit kan alleen wanneer de structuur, techniek, copywriting en externe links optimaal zijn.

Hiervoor biedt Ematters de onderstaande diensten:

  • Website optimalisatie en copywriting.
  • SEO landingspagina’s.
  • SEO advies.
  • SEO totaal.
  • Linkbuilding.

Ematters geeft een helder inzicht in werkzaamheden en resultaten. Ematters werkt o.a. voor Makelaarsland, Yakult en Worldticketcenter. Wil jij weten wat onze klanten van onze dienstverlening en resultaten vinden? Lees wat zij zeggen.

Wordt jouw concurrent beter gevonden dan jij in de organische resultaten (SEO)? Neemt het verkeer naar de website maar niet toe, of worden bezoekers van je website maar geen klant? Ematters helpt snel en effectief om jouw posities in de organische resultaten te verbeteren waardoor je conversies toe kunnen nemen.

Wil je meer weten over Ematters?
Download dan één van onze klantcases, neem direct contact op met een medewerker van Ematters via 020 – 7073690, of vul ons contactformulier in.