• Campagnes

  • Inzicht

  • Multichannel

  • Certified partner

EMAIL MARKETING SOFTWARE

Copernica

Copernica Marketing Software is dé oplossing om je eigen geavanceerde marketing campagnes op te zetten. Met Copernica beheer je zelf doelgroepen, maak je eigen emails en webpagina’s of stel een campagne op met mobile, social of print. Verstuur email campagnes naar al je relaties, of alleen een selectie daarvan op basis van interesses, aankopen of recente activiteiten. Van iedere verzonden email campagne is een uitgebreid resultaatoverzicht beschikbaar. Relaties bereik je uitstekend mobiel met sms-berichten. Verzend relevante sms-berichten op het juiste moment naar de juiste relatie. Je databases beheer je in Copernica; selecteer wie je op welk moment wilt bereiken op basis van uitgebreide selecties. Automatiseer multichannel campagnes met de follow-up manager. Verwelkom bijvoorbeeld je nieuwsbriefabonnees met een email, of verstuur een serie gepersonaliseerde wekelijkse berichten.

Ematters werkt met Copernica Marketing Software voor klanten als Tenzing Travel en Kwalitaria. Daag ons uit en bel: 020-7073690 of laat ons jou bellen.

Registered partner

Ematters | Realtime marketing

Copernica-registered-partner-logoEmatters is partner van Copernica Marketing Software met een uitstekend track record in de meest uiteenlopende branches. Gratis servicedesk, professionele consultants, direct contact met het development team voor ad hoc hulp: kenmerken van een bureau dat klaar staat voor haar klant. Ematters is dat bureau: niet voor niets zijn onze eerste klanten nog altijd klant. De service van Ematters is professioneel, snel en betrouwbaar.

CONTACT

Daag ons uit

Zoek je een bureau dat jou verder kan helpen met Copernica? Zoek je een partner die zorg draagt voor jouw succes? Zet de eerste stap en daag ons uit. Ematters staat voor je klaar. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.