Ematters dubbele notering in Emerce 100

Vrijdag 7 april is de nieuwe editie van de Emerce 100 gepubliceerd. In deze speciale uitgave van Emerce is het resultaat gedeeld van het kwantitatieve imago-onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. Beslissers in online marketing, ICT en e-business, hebben de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche beoordeeld.

Ematters staat sinds 2013 hoog genoteerd in de categorie als email marketing bureau; dit jaar staat we aan top in dit segment. Een fantastische waardering voor ons werk en een groot compliment aan ons eCRM-team. Waar we mogelijk nog trotser op zijn is dat we een fantastische positie in een nieuwe categorie hebben ingenomen: voor het eerst is Ematters beoordeeld in de categorie Digital Marketing Bureaus. Een bijzondere prestatie van ons digital advertising team, dat zich specialiseert in search engine advertising, social advertising en display advertising.

Ematters bevindt zich dit jaar in een zeldzame positie: slechts enkele bureaus zijn genomineerd in meerdere categorieën.

Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende digital marketing campagnes. Ematters levert een compleet pakket aan diensten voor digital marketeers. De hoge noteringen in deze editie van Emerce 100 zijn een bijzonder compliment voor onze teams en verstevigt het vertrouwen in onze doelstelling: het helpen van merken met digital engagement en conversie, het verbinden met potentiële klanten en versterken van relaties door een optimale inzet van creatie, techniek en data.

Maak gebruik van de experts, combineer kanalen voor maximaal resultaat en ervaar het gemak van een multidisciplinair bureau. Bel 020-7073690.