Ematters zoekt een mooimaker

VACATURE: DIGITAL DESIGNER (V/M)

Ematters is op zoek naar een digital designer. Een creatief denker die in ruil voor een prachtig klantportfolio, leuke collega’s en een aantrekkelijk salaris wil werken aan digital marketingcampagnes. Een echte sparringpartner die ons helpt met de ontwikkeling van creatieve concepten waarmee we klanten verrassen en prospects overtuigen. Een mooimaker in de positieve zin van het woord.

ROL EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Je werkt actief mee aan pitches en projecten die onze klanten verrassen en verder helpen.

– Je werkt met evenveel passie voor kleine klanten als grote accounts;
– Je ontwerpt en ontwikkelt pixel-prefect banners, email templates, landingspagina’s en websites voor elk device;
– Je bent direct betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe digitale concepten en campagnes en creëert representatieve mockups en schetsen voor concept voorstellen en pitches;
– Je bent medeverantwoordelijk voor de uitstraling van het merk Ematters en ondersteunt marketing met de ontwikkeling van online en offline marketingmateriaal;
– Je fungeert als coach voor jonge collega’s en stimuleert creativiteit binnen de hele organisatie.

OVER JOU
Je leunt op meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke omgeving. Het liefst woon je in Amsterdam, fiets je fluitend naar je werk en speel je een gemeen potje pingpong. Je kan uitstekend werken onder hoge druk, zolang dat maar gecompenseerd is door goede werksfeer in een casual omgeving.
– Je interactieve portfolio overtuigt ons van je ervaring in digital marketing design;
– Je bureauervaring heeft je gevormd tot een zelfstarter die makkelijk schakelt tussen uiteenlopende projecten;
– Je senioriteit zorgt voor een creatieve boost in de organisatie. Je stelt de juiste vragen, stimuleert creativiteit en helpt collega’s het beste uit hun werk te halen;
– Je hebt de ambitie om prijzen te winnen voor je klanten;
– Je bent toe aan een positie waar je écht verschil kunt maken.

FUNCTIEEISEN
Uiteraard heb je up-to-date kennis van en een bewezen trackrecord in online marketing (display, email, social). Kennis van een framework als Bootstrap, foundation ooit is een pre. Daarnaast heb je ruime ervaring met:
– Banner creatie software Zoals Greensock, Google Webdesigner of Adobe (Edge) Animate;
– Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign (voor marketing Ematters);
– MS Office; in het bijzonder met MS PowerPoint;
– HTML en CSS kennis voor landingspagina’s en responsive email.

OVER EMATTERS
Ematters is een prijswinnend digital marketing bureau gespecialiseerd in digital advertising, ecrm en marketing consultancy. We werken voor merken, klein en groot; elk met evenveel passie. Merken die met ons werken zijn onder andere Adformatie, Opel Nederland, Travix International, Emerce, de Vrije Universiteit, BCC, Zoover en de Telegraaf Media Groep. We zijn in 2007 opgericht en werken nog altijd voor de klanten van het eerste uur. Klanten hebben voor ons gekozen om de goede sfeer en de aandacht die ze van ons krijgen. En omdat we het beste bureau in ons vak zijn; sinds 2013 staan we onafgebroken aan de top in de Emerce 100, zijn actief lid van de DDMA en winnen prijzen voor onze klanten.

PROCEDURE
Wat we willen is zo snel mogelijk met jou om tafel zitten. Hiervoor hebben we een (1) een korte motivatiebrief nodig, (2) je curriculum vitae en (3) een link naar je digitale portfolio. Mail alles naar mij, op vanderhucht@ematters.nl. Als je vragen hebt, bel me op 020-7073690.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,

Wouter van der Hucht

NB. Voor recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze advertentie mag altijd. Hou echter voldoende rekening met teleurstelling. We komen liever direct in contact met onze toekomstige collega.