Stage Digital Advertising

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage op het gebied van online marketing en advertising? Ben je minstens 5 maanden beschikbaar? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

 

Ematters is continu bezig met het realiseren van de doelstellingen van onze klanten. Dit doen we door creatie, data en techniek te verweven tot sterke digitale campagnes die doelgroepen in beweging zetten. Met de collega’s van het Digital Advertising team zetten wij deze campagnes op via verschillende betaalde online kanalen zoals SEA, Social en Display.
Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de Amsterdamse reclamewereld, werk je actief mee aan de campagnes van onze klanten. Je werkt met en ondersteunt onze search specialisten met het managen en optimaliseren van paid search campagnes op Google, Bing, Yahoo en/of AdMarkt. Ook denk je mee over concepten en campagnes voor de verschillende social advertising kanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

 

Data is een onmisbaar onderdeel van een sterke digitale campagne. Je zult daarom ook bezig zijn met het analyseren van data, om zo onze campagnes nóg slimmer, beter en succesvoller te maken.

 

Ematters biedt niet alleen een fantastische stageplek; het biedt ook de kickstart voor je verdere loopbaan in digital marketing. We opereren in een dynamische markt waar creatie, data en techniek samenkomen. Dit vraagt om multidisciplinair talent dat openstaat voor innovatie en streeft naar het beste resultaat. Samen met jou werken we aan het succesvol afronden van je stage. Gelijktijdig verkennen we je kansen voor een dienstverband bij Ematters: het ultieme resultaat van je stage. Ter illustratie: een aanzienlijk deel van onze medewerkers is ooit begonnen als stagiair bij Ematters.

 

Profiel:
– Je volgt een Bachelor opleiding (HBO/WO), bij voorkeur in een commerciële of media richting;
– Je hebt een natuurlijke interesse in online marketing en advertising;
– Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van E-commerce;
– Je bent full time beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden;
– Je hebt een plezierige persoonlijkheid: ambitieus, collegiaal.

 

Wat bieden wij:
– Uitstekende begeleiding voor je stage;
– Een heleboel kennis;
– Stagevergoeding inclusief uitgebreide lunch, koffie, fruit etc;
– Een leuke inspirerende werkplek in het centrum van de Amsterdamse reclamewereld;
– 25 prachtige collega’s.

 

Over Ematters:
Wij zijn Ematters: een realtime marketing agency uit Amsterdam. We bestaan uit een enthousiaste groep online marketing professionals, aangestuurd door een ervaren managementteam. We helpen merken met digital engagement en conversie. We verbinden merken met potentiële klanten en versterken relaties door een optimale inzet van creatie, techniek en data. We zijn experts in digital advertising, creative concepts, eCRM en marketing consultancy. We overtuigen doelgroepen online en zetten deze voor onze klanten op het perfecte moment in beweging. We mogen werken voor fantastische merken. Onze allereerste klanten zijn al tien jaar klant: eigenlijk het beste compliment dat je als bureau kan krijgen.

 

De sollicitatieprocedure:
Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar Karin Woudstra op Karin@ematters.nl. Voor vragen, bel 020-7073690.