Stage Front-End Development 2015

Tijdens je stage Front-End Development maak je onderdeel uit van het prijswinnende eCRM team van Ematters. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig aan uitdagende online marketingprojecten. Daarnaast biedt Ematters je alle ruimte om je studie succesvol af te ronden met hulp van succesvolle online marketingspecialisten en ondernemers. Ematters biedt niet alleen een stage; Ematters biedt je ook de kickstart voor je verdere loopbaan in online marketing. Talent wordt door ons snel opgemerkt en we bieden graag een kickstart voor je carrière in online marketing. Een diploma én een baan bij Ematters is het ultieme resultaat van je afstudeerstage bij Ematters.

 

Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de Amsterdamse reclamewereld, werk je actief mee aan de campagnes van onze klanten. Je ondersteunt het team in hun werkzaamheden (bouwen van templates, ontwikkelen van designs en inrichten van online marketing campagnes). Je adviseert klanten hoe ze het maximale uit hun online campagne kunnen halen en waakt over het succes. Je bent onderdeel van een jong en energiek bedrijf dat sinds 2007 succesvol opereert in een dynamische markt. Op basis van jouw wensen en de eisen die je studie aan je stelt, helpen wij je je stage succesvol af te ronden. En ja, je haalt ook soms koffie. Maar dat doen we allemaal.

 

Gewenst profiel:
– Plezierige persoonlijkheid, harde werker (M/V);
– Oog voor interactive design;
– Ervaring met HTML is een must;
– Gedegen kennis van pakketten als Dreamweaver en Photoshop is een pré;
– Studie in interaction design/multimedia/marketing/communicatie/informatica/multimedia;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat bieden wij:
– Uitstekende begeleiding voor je afstudeeropdracht; tijd, vertrouwen, aandacht en kennis;
– Bovengemiddelde stagevergoeding;
– Een leuke inspirerende werkplek in het centrum van de Amsterdamse reclamewereld;
– Een ultieme kans om jezelf te bewijzen als online marketeer en een positie binnen Ematters te claimen.

 

Over Ematters:
Wij zijn Ematters. Een prijswinnend realtime marketing bureau uit Amsterdam, gespecialiseerd in digital advertising, eCRM en consultancy. Met een team van enthousiaste professionals, aangestuurd door een ervaren management team, werken wij dagelijks aan online marketing campagnes. Wij werken voor merken, klein en groot. Elk met evenveel aandacht. Onze klanten delen namelijk dezelfde ambitie: maximaal resultaat. Ematters zorgt voor online impact van merken, creëert het perfect getimede verkoopmomenten en versterkt klantrelaties door meetbare en persoonlijke interactie. Ematters werkt voor merken als Adformatie, Opel, Travix International, Senior Publications Nederland, Vrije Universiteit, Stichting Kennisnet en de Telegraaf Media Groep. Ematters is opgenomen in de Emerce top 100, actief lid van de DDMA en won meerdere branche gerelateerde awards. Actief partner van Google, gold certified reseller van Tripolis Solutions.

 

Voor meer informatie of een directe sollicitatie:
Wouter van der Hucht
Client Services Director
Ematters | Realtime Marketing
020 7073690
vanderhucht@ematters.nl