Vacature: Digital Advertising Specialist

DIGITAL ADVERTISING SPECIALIST (V/M)
Ematters is op zoek naar een nieuwe collega voor ons digital advertising team. Iemand met een grote passie voor online advertising. Een breed inzetbare specialist die in ruil voor een prachtig klantportfolio, leuke collega’s en een aantrekkelijk salaris zich wilt vastbijten in onze campagnes; van branding tot en met performance. Iemand die zich wil ontwikkelen tot een allround online advertising specialist met een brede kennis van display marketing, SEA en social advertising.

ROL EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
– Je bent direct verantwoordelijk voor het succes van de online campagnes van onze klanten.

– Je werkt in teamverband maar ook zelfstandig aan digital advertising campagnes;
– Je streeft naar de optimale inzet van display (RTB, DoubleClick Stack), SEA (Google Adwords, Bing Ads) en social advertising (Facebook, Twitter, LinkedIn);
– Je verdeelt je aandacht over jouw klanten, ziet toe op het behalen van doelstellingen en onderhoudt op een plezierige wijze contact met onze klanten;
– Je adviseert zowel collega als klant in een optimale werkwijze en campagnevoering om het maximale resultaat te behalen.

OVER JOU
Je bent een collega die met charme de wensen van onze klanten kan omzetten in succesvolle digital marketing campagnes. Het liefst woon je in de buurt en fiets je fluitend naar je werk. Je huidige ervaring in het vak is direct bruikbaar en je staat open om je verder te ontwikkelen.
– Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in het vak en in een soortgelijk omgeving;
– Je bureauervaring heeft je gevormd tot een zelfstarter die makkelijk schakelt tussen uiteenlopende projecten;
– Je hebt minimaal specialistische kennis van een van de genoemde advertentie kanalen en je wilt je graag breed ontwikkelen of breed georiënteerd blijven;
– Je bent communicatief vaardig en iemand die makkelijk kennis deelt met je omgeving;
– Je bent technisch sterk, analytisch vaardig en iemand die zorg draagt voor het halen van de doelen van onze klanten; je durft stelling te nemen als dat zorgt voor het beste resultaat.
– Je bent buitengewoon nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden binnen je vakgebied;
– Je speelt een ongenadig potje pingpong en je staat je mannetje of vrouwtje met tafelvoetbal.

FUNCTIEEISEN
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een of meer specialismen: SEA, display marketing of social advertising.
– Je hebt je HBO opleiding succesvol afgerond;
– Ervaring met grensoverschrijdende campagnes is een pré;
– Je bent communicatief vaardig in woord en schrift (NL/EN);
– Je hebt kennis van systemen als Google Analytics, Google Tag Manager, Google Adwords, Facebook Power Editor en The Next Ad of bent bereid je hierin te ontwikkelen.

OVER EMATTERS
Ematters is een prijswinnend digital marketing bureau gespecialiseerd in digital advertising, ecrm en marketing consultancy. We werken voor merken, klein en groot; elk met evenveel passie. Merken die met ons werken zijn onder andere het Van Gogh Museum, Eurocamp, GITP, Vrije Universiteit Amsterdam, Travix International en de ADFO groep. We zijn in 2007 opgericht en werken nog altijd voor de klanten van het eerste uur. Klanten kiezen voor Ematters om de goede sfeer en de aandacht die ze van ons krijgen. En omdat we het beste bureau in ons vak zijn; sinds 2013 staan we onafgebroken aan de top in de Emerce 100, zijn actief lid van de DDMA en winnen prijzen voor onze klanten.
PROCEDURE
Wat we willen is zo snel mogelijk met jou om tafel zitten. Hiervoor hebben we een (1) een korte motivatiebrief nodig, en (2) je curriculum vitae. Mail alles naar mij, op w.theijsmeijer@ematters.nl. Als je vragen hebt, bel me op 020-7073690.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,

Wouter Theijsmeijer