Vacature eCRM Consultant Ematters

VACATURE: ECRM CONSULTANT
Ematters zoekt een overtuigend talent in online marketing, die zich wil vastbijten in complexe online marketing campagnes. Als eCRM consultant bij Ematters maak je onderdeel uit van het prijswinnende eCRM team van Ematters. Je bent in teamverband verantwoordelijk voor het online marketing succes van onze klanten. Je kunt flexibel schakelen tussen hands-on zijn en zelf projectverantwoordelijk nemen. Zo maak je slim gebruik van de verschillende resources binnen Ematters, zoals front-end, designers en programmeurs, maar ben je ook niet vies van zelf het werk op te knappen. Je werkt zowel op locatie bij de klant, als op ons kantoor in Amsterdam.


GEWENST PROFIEL
We zoeken een collega met een passie voor online & e-mail marketing. Een ervaren doorzetter die de wensen van onze klant kan vertalen in creatieve online marketingoplossingen. Je bent communicatief vaardig en deelt je kennis makkelijk met je omgeving. Je adviseert overtuigend, zowel mondeling als schriftelijk. Bovendien vind je het leuk om bij de klant zelf te werken en het project volledig naar je toe te trekken.


FUNCTIEVEREISTEN
Aantoonbare ervaring met email marketing en belangrijke ESP’s als Selligent en Tripolis;
Consultancy ervaring een pre;
Ruime ervaring met ADOBE Dreamweaver en Photoshop;
Uitstekende HTML5 en CSS3 kennis;
Rijbewijs B;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


WAT BIEDT EMATTERS
Ematters biedt je een inspirerende baan in Amsterdam waar je werkt aan het online marketing succes van onze klanten. Ematters biedt een uitstekend salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder pensioenregeling en bonusconstructies. Ematters investeert in jouw ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen. Maar we zorgen ook dat we naast hard werken ruimte overhouden voor ontspanning met elkaar door middel van teambuilding en evenementen.


OVER EMATTERS
Ematters is een prijswinnend realtime marketing bureau uit Amsterdam, gespecialiseerd in digital advertising, eCRM en online marketing consultancy. Met een team van enthousiaste professionals, aangestuurd door een ervaren management team, werken wij dagelijks aan online marketing campagnes. Wij werken voor merken, klein en groot; elk met evenveel aandacht. Onze klanten delen namelijk dezelfde ambitie: maximaal resultaat. Ematters zorgt voor online impact van merken, creëert het perfect getimede verkoopmomenten en versterkt klantrelaties door meetbare en persoonlijke interactie. Ematters werkt voor merken als Adformatie, Opel, Travix International, Senior Publications Nederland, Vrije Universiteit, Stichting Kennisnet en de Telegraaf Media Groep. Ematters is opgenomen in de Emerce top 100, actief lid van de DDMA en won meerdere branche gerelateerde awards in binnen- en buitenland..


STUUR JE MOTIVATIEBRIEF EN JE CV PER EMAIL NAAR
Wouter van der Hucht | Client Services Director | vanderhucht@ematters.nl